Ingrediente:
1 praz
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 felie telina
1 rosie
1 ceapa
400 ml iaurt
3 cartofi
frunze patrunjel
sare
piper
Mod de preparare:
Prazul se spala bine si se taie rondele.
Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste putin in ulei,pina lasa o culoare portocalie.
Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.
Ceapa o curatim si o lasam intreaga.
Dupa ce morcovul s-a calit , adaugam ci celelalte legume si acoperim cu apa. Asezonam ciorba si lasam sa fiarba la foc mic pina sunt fierte toate legumele.
Stingem focul sub ciorba.
Iaurtul il amestecam bine cu doua polonice ciorba fierbinte, apoi rasturnam compozitia in ciorba si invartim.
Ciorba se serveste cu ardei iute.
Cine doreste poate adauga o lingura cu smantana , la servit, in farfurie.
Pofta mare !
Pagini
miercuri, 24 februarie 2010
Ciorbita de praz cu iaurt
By In bucatarie la Sidy
Posted at 17:19
Ciorbe
No comments
Multumesc pentru vizita dvs
"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen
Tipariti reteta
- Masurarea ingredientelor in bucatarie fara cantar
- Sirop de zmeura - la rece
- Prajitura cu urda
- Prajitura in doua culori, de post
- Miel la ceaun cu sos de vin alb - facut la stana
- Crema de zahar ars, cu blat
- Pastrama din piept de curcan
- Cartofi gratinati cu branza, oua si smantana
- Pasta de gogosari( sau ardei kapia)
- Ciorba de ardei umpluti
Cele mai citite retete
MasterChef
Blogroll
Bloguri pe care le urmaresc.
http://www.retete-vechi-si-noi.info/
Totalul afișărilor de pagină
Interviu Gustos.ro
Interviu Gustos.ro
Interviu acordat www.gustos.ro.
Cititi interviul aici.
0 comentarii: