miercuri, 24 februarie 2010

Ciorbita de praz cu iaurt

By Sidonia Toncean   Posted at  17:19   Ciorbe No comments








Ingrediente:
1 praz
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 felie telina
1 rosie
1 ceapa
400 ml iaurt
3 cartofi
frunze patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Prazul se spala bine si se taie rondele.
Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste putin in ulei,pina lasa o culoare portocalie.
Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.
Ceapa o curatim si o lasam intreaga.
Dupa ce morcovul s-a calit , adaugam ci celelalte legume si acoperim cu apa. Asezonam ciorba si lasam sa fiarba la foc mic pina sunt fierte toate legumele.
Stingem focul sub ciorba.
Iaurtul il amestecam bine cu doua polonice ciorba fierbinte, apoi rasturnam compozitia in ciorba si invartim.
Ciorba se serveste cu ardei iute.
Cine doreste poate adauga o lingura cu smantana , la servit, in farfurie.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.