Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 conserva mare cu mazare verde
1 ceapa
400 g ficatei de pasare
2-3 felii gogosar(congelate)
2 linguri pasta de ardei
100 g baby carottes congelati
3 linguri ulei
patrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare: Ceapa se curata si se taie fideluta apoi se soteaza in putin ulei. Adaugam gogosarul taiat marunt, pasta de ardei, mazarea( vi-o recomand pe cea care se vede in imagine ca este foarte cruda), morcovii si 1/2 cana cu apa sau supa. Potrivim de sare si piper, acoperim cratita si lasam sa fiarba incet.
Incingem ulei intr-o tigaie si adaugam ficateii care au fost spalati si zvantati inainte.Ii prajim bine pe ambele parti fara sa punem sare pe ei ( sa nu se intareasca).
Cand sunt fripti si mazarea si morcovii fierti, adaugam patrunjel verde tocat.
Pofta mare !
Pagini
sâmbătă, 6 februarie 2010
Ficatei de pasare cu mazare verde
By In bucatarie la Sidy
Posted at 07:09
Preparate din carne de pui
1 comment
Multumesc pentru vizita dvs
"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen
Tipariti reteta
- Masurarea ingredientelor in bucatarie fara cantar
- Sirop de zmeura - la rece
- Prajitura cu urda
- Prajitura in doua culori, de post
- Miel la ceaun cu sos de vin alb - facut la stana
- Crema de zahar ars, cu blat
- Pastrama din piept de curcan
- Cartofi gratinati cu branza, oua si smantana
- Pasta de gogosari( sau ardei kapia)
- Ciorba de ardei umpluti
Cele mai citite retete
MasterChef
Blogroll
Bloguri pe care le urmaresc.
http://www.retete-vechi-si-noi.info/
Totalul afișărilor de pagină
Interviu Gustos.ro
Interviu Gustos.ro
Interviu acordat www.gustos.ro.
Cititi interviul aici.
Îmi plac ficăţeii, făcuţi oricum!
RăspundețiȘtergere