Ingrediente:
700 g carne porc
1-1,5 kg varza alba
1 ceapa
4 rosii
marar verde
cimbru
100 ml vin alb
ulei
1/2 l bulion facut in casa
sare
piper
Mod de preparare:
Carnea se taie in bucati potrivite.
Varza se taie fideluta si ceapa se taie marunt.
Punem putin ulei la incins apoi adaugam bucatile de carne pe care le prajim bine pe toate partile, adaugam ceapa si amestecam bine sa se caleasca si ceapa. Asezonam carnea si adaugam vinul si rosiile taiate marunt.Amestecam si lasam sa se patrunda bine carnea. Cand vinul a scazut adaugam varza pe rand si cimbrul. Acoperim cratita cu capac si lasam varza sa scada, fara sa o amestecam cu carnea, la foc mic.. Mai adaugam pe rand si cealalta varza , pina am pus-o pe toata. Lasam cratita acoperita sa fiarba bine carnea si varza. Daca este nevoie adaugam putina apa si de abia acum amestecam varza cu carnea.
Inainte cu 10 minute de a fi gata mancarea , adaugam bulionul si lasam sa fiarba, de data aceasta fara capac.
La sfarsit adaugam mararul verde tocat.
Cine doreste , la servire poate adauga putina smantana.
Pofta mare !
Pagini
marți, 23 februarie 2010
Mancare de varza alba cu carne de porc
By In bucatarie la Sidy
Posted at 17:50
Preparate din carne de porc
1 comment
Multumesc pentru vizita dvs
"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen
Tipariti reteta
- Masurarea ingredientelor in bucatarie fara cantar
- Sirop de zmeura - la rece
- Prajitura cu urda
- Prajitura in doua culori, de post
- Miel la ceaun cu sos de vin alb - facut la stana
- Crema de zahar ars, cu blat
- Pastrama din piept de curcan
- Cartofi gratinati cu branza, oua si smantana
- Pasta de gogosari( sau ardei kapia)
- Ciorba de ardei umpluti
Cele mai citite retete
MasterChef
Blogroll
Bloguri pe care le urmaresc.
http://www.retete-vechi-si-noi.info/
Totalul afișărilor de pagină
Interviu Gustos.ro
Interviu Gustos.ro
Interviu acordat www.gustos.ro.
Cititi interviul aici.
A fost asa de gustoasa.....!
RăspundețiȘtergereSidy cand ne mai faci ca mor de pofta ?