miercuri, 24 februarie 2010

Piept de curcan cu crusta crocanta

By Sidonia Toncean   Posted at  18:16   Preparate din carne de curcan No comments









Ingrediente:
600 g piept de curcan
1-2 lingura mustar
150 g pesmet
sare
piper
curry
cimbru
oregano
scortisoara
cilli
30 g unt
patrunjel verde

Mod de preparare: Se taie pieptul de curcan felii.
Intr-o farfurie intinsa se amesteca pesmetul , condimentele si patrunjelul taiat marunt.
Feliile de piept se freaca cu unt , se ung cu mustar si apoi se tavalesc prin pesmet.
Intr-o tava se pune untul si se aseaza carnea cu pesmet si se da la cuptor cam 30 de minute sa se coaca bine, pina se rumeneste bine.
Feliile crocante le-am servit impreuna cu cartofi cu migdale si cu salata de ardei copti.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.