marți, 23 februarie 2010

Placinta cu ceapa Silvye

By Sidonia Toncean   Posted at  18:23   Aperitive 2 comments











Ingrediente:
1 pachet aluat foitaj
1kg ceapa rosie
300g kaiser
300g cascaval mai tare
400g smantana 12% grasime
5 oua
1 lingurita enibahar macinat
nucsoara
40ml ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins apoi adaugam kaizerul taiat cubulete si il calim.
Ceapa se taie rondele si se adauga in tigaie, peste kaizer.
Se condimenteaza cu ienibahar, nucsoara,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.
Separat se prepara sosul din oua,smantana si cascavalu ras .
Se aseaza o foaie in tava tapetata cu hartie de copt si se inteapa cu furculita.
Ceapa si kaiserul se intind uniform pe toata suprafata aluatului, dupa care se adauga amestecul din oua, smantana si cascaval apoi adaugam cealalta foaie pe care am crestat-o din loc in loc.
Se da la cuptorul preancalzit timp de 30-40 de minute pina prinde o crusta aurie deasupra.
Se serveste fierbinte,dar la fel de buna este si rece.
Pofta mare !

PS ...reteta este a Silviei V. vareia ii multumesc foarte mult pentru aceasta idee...

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.