Ingrediente:
Aluat:
500 g faina
150 g margarina
150 g zahar praf
1 ou
1 praf de copt
4-5 linguri smantana
Umplutura:
750 g branza dulce de vaci
12 linguri zahar tos
coaja rasa de la o lamaie
esenta rom
2 pachetele zahar vanilat
2 linguri smantana
3 oua
100 g stafide ( inmuiate in rom)
Mod de preparare:
Din toate ingredientele de aluat se framanta o coca pe care o vom imparti in doua parti egale.
Dam pentru 30 minute la rece.
Pentru umplutura se amesteca branza cu toate celelalte ingrediente pina se omogenizeaza bine.
Se intinde o foaie in tava tapetata cu hartie de copt, punem umplutura de branza si deasupra cealalta foaie.Din loc in loc, intepam foaia cu furculita apoi o ungem cu ou.
Se da tava la cuptorul dinainte incalzit si se coace pina capata o culoare aurie.
Lasam prajitura sa se raceasca , apoi o pudram cu zahar praf si o taiem felii.
Pofta mare !
Pagini
marți, 23 februarie 2010
Prajitura cu branza dulce
Multumesc pentru vizita dvs
"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen
Tipariti reteta
- Masurarea ingredientelor in bucatarie fara cantar
- Sirop de zmeura - la rece
- Prajitura cu urda
- Prajitura in doua culori, de post
- Miel la ceaun cu sos de vin alb - facut la stana
- Crema de zahar ars, cu blat
- Pastrama din piept de curcan
- Cartofi gratinati cu branza, oua si smantana
- Pasta de gogosari( sau ardei kapia)
- Ciorba de ardei umpluti
Cele mai citite retete
MasterChef
Blogroll
Bloguri pe care le urmaresc.
http://www.retete-vechi-si-noi.info/
Totalul afișărilor de pagină
Interviu Gustos.ro
Interviu Gustos.ro
Interviu acordat www.gustos.ro.
Cititi interviul aici.
minunata prajitura cu branza, Sidy!
RăspundețiȘtergere