vineri, 19 februarie 2010

Spaghetti alla Carbonara

By Sidonia Toncean   Posted at  07:33   Paste No comments










Ingrediente1 pachet spagetti
70 ml ulei de masline
4 galbenusuri
15o g kaizer afumat
50 g branza rasa( capra)
60 g parmezan
1 lingurita piper proaspat macinat
sare

Mod de preparare
Intr-o oala se pun la fiert 4 l apa cu o lingurita cu sare.Aveti grija sa nu se rupa spaghetele la fierbere! Se fierb aproximativ 8 minute.
Ouale se sparg si se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le punem intr-un bol si se amesteca cu 1/2 lingurita sare, se adauga parmezanul, branza rasa si 1/2 lingurita piper. Amestecam bine .
Intr-o tigaie se toarna uleiul si se adauga kaizerul taiat cubulete, lasandu-se la prajit pina devine maro-auriu.
Cand pastele sunt gata fierte, se scurg bine si se pun intr-un vas unde se vor amesteca bine , impreuna cu compozitia de galbenusuri. Adaugam kaizerul prajit si se amesteca bine pina cand galbenusurile apar facute ca si o omleta.Deasupra presaram piperul ramas.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.