miercuri, 25 august 2010

Cartofi cu ciuperci la cuptor

By Sidonia Toncean   Posted at  19:18   Mancaruri de post 6 comments


Ingrediente:
5-6 cartofi
1 cutie ciuperci
2 legaturi ceapa verde
vegeta
piper
ulei de masline
marar verde

Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie rondele subtiri.
Ciupercile se taie feliute.
Ceapa verde se taie oblic.
Intr-un vas Yena , uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde. Se presara vegeta si marar verde tocat.Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii.Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie , deasupra.
Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume.
Daca nu vreti sa folositi garnitura ca mancare de post, o puteti servi cu friptura...

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

6 comentarii:

  1. Foarte bun dar ce garnitura e? mmmmmm,te tzuc:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am servit-o cu tocana de legume dar merge bine si cu ardei copti !

      Ștergere
  2. Sidonia adica ce e in farfurie pe linga cartofii cu ciuperci parca seamana cu zacusca,te tzuc:)

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.