Ingrediente:
150 g branza telemea
150 g branza de vaci
50 g unt
100 g morcov ras
sofran
condimente
masline negre
Mod de preparare:
Branza telemea se rade si se amesteca apoi cu branza de vaci si untul. Amestecam bine si asezonam.
Morcovul ras il stoarcem bine de suc, printr-un tifon . Amestecam branza cu sucul de morcov si cu foarte putin sofran.
Din compozitia obtinuta facem bilute de doua marimi. O parte le alungim si le modelam , facem codita puisorului si cealalta parte o lasam asa rotunda, mai mica, cea care va fi capul puisorului.
Cu ajutorul unei scobitori fixam capul puisorului de corp.
Din bucatele de masline negre facem ochisorii si din morcov dacem ciocul si piciorusele.
Acesti puisori se folosesc la ornarea diferitelor platouri....
Pofta mare !
Morcovul ras il stoarcem bine de suc, printr-un tifon . Amestecam branza cu sucul de morcov si cu foarte putin sofran.
Din compozitia obtinuta facem bilute de doua marimi. O parte le alungim si le modelam , facem codita puisorului si cealalta parte o lasam asa rotunda, mai mica, cea care va fi capul puisorului.
Cu ajutorul unei scobitori fixam capul puisorului de corp.
Din bucatele de masline negre facem ochisorii si din morcov dacem ciocul si piciorusele.
Acesti puisori se folosesc la ornarea diferitelor platouri....
Pofta mare !
Ce frumoooosiiii!!!...
RăspundețiȘtergereAM SI EU PUISORI LA MINE PE BLOG. DACA VREI POTI SA-MI FACI O VIZITA SI SA-MI ZICI CUM TI SE PAR ;). ORICUM , AI TAI SUNT BESTIALI
RăspundețiȘtergere