Ingrediente:
2 morcovi
300 g cartofi
1/2 telina
1 ceapa rosie
ardei iute
usturoi
200 g carnati afumat
patrunjel verde
2 linguri ulei
sare
2 linguri pasta de gogosari
cimbru
1 cama zeama de varza murata(sau bulion de casa)
Mod de preparare:
Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam putin.
Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.
Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt aproape fierte, apoi cana cu zeama de varza. Lasam sa fiarba 5 minute.
Deasupra se presara patrunjel verde si se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta mare !
Preparata dupa reteta lui Adi Hadean
http://adihadean.ro/
Multumesc frumos ex-oradeanul meu !
Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.
Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt aproape fierte, apoi cana cu zeama de varza. Lasam sa fiarba 5 minute.
Deasupra se presara patrunjel verde si se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta mare !
Preparata dupa reteta lui Adi Hadean
http://adihadean.ro/
Multumesc frumos ex-oradeanul meu !
0 comentarii: