Ingrediente:
100 g masline negre fara samburi
1 cutie branza Philadelphia
1 morcov
paine feliata
scobitori
Mod de preparare:
Painea se taie in patratele mici si se ung cite doua cu branza.
Jumatate din masline se taie pe o parte de jos in sus si se umplu cu branza. Apoi se umplu si celelalte masline tot cu branza( am ales un alt fel de branza Philadelphia)
Morcovul se taie feliute si se cresteaza cu varful unui cutit asa cum se vede in imagine, pentru cioc si picioruse... Cite o bucatica taiata din aceste felii va fi ciocul pinguinului.
Scobitoarea se introduce prin "capul" pinguinului apoi prin corp, morcov si la final prin bucatelele de paine.
Sunt tare simpatici.....
In ultima poza le-am pus si cate o palarie dintr-o feliuta de morcov....
Tare dragute aperitivele!pup!
RăspundețiȘtergereFoarte frumosi sunt !
RăspundețiȘtergerece-mi plac, duminica ii fac si eu ziua piticului meu si cred ca o sa fac acesti pinguini.
RăspundețiȘtergerete pup.
o seara frumoasa!
Ce simpatici sunt ,cind vine Dia am sa le fac:)
RăspundețiȘtergere