vineri, 2 septembrie 2011

Branza topita facuta in casa

By In bucatarie la Sidy   Posted at  06:56   Aperitive 6 comments


Ingrediente :

2 l lapte fierbinte
1,4 kg brînza de vaci
1 margarină (unt)
3 ouă
3 linguriţe rase cu sare
1 linguriţă bicarbonat


Mod de preparare :

Se amestecă bine laptele fierbinte cu brînza , apoi se strecoară bine printr-un tifon . Se adaugă margarina(unt) topită (dar nu caldă) , ouăle , bicarbonatul şi sarea .
Se pune pe aragaz şi se amestecă pînă devine lucioasă .
Cînd este gata se pune într-o formă (de care doriţi)
Cine doreşte poate adăuga chimion măcinat sau boia, depinde de gustul fiecareia...
Pofta mare!

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

6 comentarii:

  1. Arata bine sa stii ca o sa incerc si eu sant curioasa !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fac si eu in casa,dar alta reteta.Am sa incerc si asa,ca arata bine.Multumesc mult de tot ca mi te-ai alaturat,sper sa ma mai vizitezi.O zi buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei,daca mi-ar reusi as fi bucuroasa sa-i dau copilului asa ceva facut in casa!Pupici,Sidy!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca e o bunatate!!O sa incerc si eu varianta asta!!!Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am facut pana acum niciodata branza topita in casa....cam ce cantitate iti iese din aceste ingrediente? Si inca o chestie foarte importanta pentru preferintele piticilor mei : iti iese fina asa ca si cea de cumparat? Tare mult mi-ar place sa fac si eu sa le dau copiilor branzica topita facuta in casa.
    Te pup !

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.