vineri, 7 octombrie 2011

Piept de curcan la cuptor

By Sidonia Toncean   Posted at  15:59   Preparate din carne de curcan No comments

Sa nu credeti ca pieptul de curcan la cuptor o sa iasa uscat....da de unde ! Facut in folie , alaturi de cartofi  a fost moaleeeeeeeeeee si savuros....




Ingrediente:
Un piept de curcan
cascaval felii
salam afumat sau bacon
unt
condimente
folie de aluminiu

Mod de preparare:
Se taie pieptul in doua bucati. 
Fiecare parte se cresteaza din 2 in 2 cm dar nu pina jos.
In fiecare compartiment se pune cascaval si salam. 
Se condimenteaza si se pune pe o folie in care am pus putin unt. 
Se inchide bine folia si se da pieptul la cuptorul dinainte incins, timp de o ora cu cartofi taiati in patru roata dupa piept.
Se desface folia si se verifica daca este fript pieptul.
Daca mai e nevoie , se mai lasa putin la cuptor.
Se serveste cu cartofi si salata.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.