Secretul supelor bune consta de fapt, in ingredientele folosite.O supa buna poate fi preparata si pusa intr-un bol, in cateva minute.E la fel de gustoasa ca aceea pentru care munciti trei ore sa o preparati.
Prazul este considerat dezinfectant, afrodisiac, bogat in minerale si vitamine, el recomandat in special celor care sufera de anemie, artrita, reumatism sau hipercolesterolemie.
Iar ceapa, iute si dulceaga,este spaima stomacului, a colegului de birou, a omului care merge cu tramvaiul( autobuzul),dimineaţa.
Este o supa ieftin de preparat dar extrem de buna , sanatoasa si gustoasa, delicioasa, rapida si usor de facut.
V-am convins ca e buna ?
Avem NEVOIE de :
2 cepe rosii
2 cepe galbene
1 praz
1 cartof
putina telina
1 caciulie usturoi
1 morcov
1-2 linguri ulei
patrunjel verde
sare
piper
MOD de PREPARARE :
Curatam toate legumele, le spalam si le stergem cu un servet absorbant, apoi le taiem marunt dupa preferinta.
In oala in care facem supa , punem [utin ulei si tragem la tigaie ceapa 1-2 minute, adaugam apoi celelalte legume , apa necesara si asezonam.
Eu am facut supa in Multicooker ( puteti sa o faceti in orice oala) si am planificat aparatul pe Boil-Fierbere pentru 30 de minute.
Inchidem capacul si dam Start.
Supa se face singura si in 30 de minute este gata, se poate servi alaturi de un ardei iute.
Pofta mare sa aveti la aceasta supa sanatoasa si detoxifianta !
M-ai convins! Trebuie sa incerc si eu reteta.
RăspundețiȘtergereNu vei regreta draga mea !
Ștergere
RăspundețiȘtergereScutaru Mihaela Vanda
Eu ma inscriu pentru supa de praz. Cred ca este foarte gustoasa.
Îmi place ·
Praz+ceapa mie mi s-a parut combinatia ideala !
ȘtergereDa, m-ai convins ca supa asta cu praz in doua culori este perfecta pentru o zi de vara, fara chef de mancare grea...
RăspundețiȘtergereCorect ar fi " cu praz si ceapa in doua culori" !
ȘtergereSi asa este, e tare usoara, numai buna pentru temperaturile astea mari de afara....