sâmbătă, 3 septembrie 2016

Salata de ridiche neagra cu cartofi si morcovi

By In bucatarie la Sidy   Posted at  07:30   Salate 6 comments

Dupa cum bine stiti ridichea neagra este remediul natural ideal pentru sistemul imunitar slabit, pentru o raceala in gat si pentru pietrele la vezica biliara.
Este o reteta in straturi , foarte sanatoasa si se prepara foarte usor, potrivita si pentru zilele de post.




Avem NEVOIE de :

500 g ridichi negre
400 g cartofi
1-2 morcovi
usturoi
marar verde
2 linguri ulei de masline
sare
piper
boia




MOD de PREPARARE :

Cartofii spalati ii punem la fiert in apa cu sare , pina intra usor furculita in ei.
Cand sunt gata scurgem apa de pe ei, ii curatam ii taiem si ii punem intr-un bol impreuna cu uleiul si putina sare, asta cat sunt inca calzi.
Curatam legumele si le dam pe razatoarea cu gauri mari, mararul verde il tocam.




Guliile razuite le impartim in doua. Intr-o parte adaugam mararul si asezonam si in cealalta parte punem usturoiul dat prin presa, boia si sare.




Peste cartofii din bol punem 1/3 din morcovi...



Asezam guliile cu marar, inca 1/3 morcovi rasi, asezati uniform pe toata suprafata bolului.



Urmeaza cealalta parte de gulii cu boia si usturoi si deasupra ultima 1/3 de morcovi.




Uitati-va cat de frumos se vad straturile.
Puteti orna sau nu dupa bunul plac !
Pofta mare sa aveti !


Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

6 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.