luni, 25 mai 2020

Cereale Nestlé CHEERIOS® OVAZ MAR SI SCORTISOARA si Nestlé CHEERIOS® OVAZ - Review

By In bucatarie la Sidy   Posted at  16:56   Preparate din carne de porc No comments

Daca tii la sanatatea ta, dar si la silueta, atunci cerealele de ovaz ar trebui sa fie un ingredient care sa nu lipseasca din dieta zilnica, pentru ca ovazul este una dintre cele mai sanatoase cereale.



Aceste cereale de ovaz dau o senzatie e satietate pentru o perioada lunga de timp si vei simti mai rar nevoia sa mananci, ovazul contine si iod, substanta necesara in organism pentru buna functionare a glandei tiroide.

De cand a aparut aceasta provocare de Cheerios ovaz cu scortisoara si mere , m-am tot gandit oare ce gust va avea, cum va fi, cum va arata.In sfarsit, am reusit sa le primesc si sa le gust, a meritat asteptarea !
Aromate cu piure de mere si cu o cantitate rezonabila de scortisoara, sunt cereale pentru micul dejun, indragite de toata familia mea. Este un mod special de a ne incepe ziua .



Nepotelul adora gustul minunat, iar noi adultii adoram calciul si vitamina D din ele.
Cand deschid cutia, nu se simte un miros prea puternic si daca iei un pumn de cereale si le rontai goale , ele vor fi crocante, iti face mare placere sa le rontai , dandu-ti seama ca vor sta mult in lapte, asa crocante.
Pentru ca ii place mult scortisoara, Alex doreste sa ii presar putina, in laptele cu aceste cereale.
Au un miros aparte...de nuca prajita, bune, bune de tot !
De cand a aparut aceasta provocare de Cheerios cu scortisoara si mere , m-am tot gandit oare ce gust va avea, cum va fi, cum va arata.In sfarsit, am reusit sa le primesc si sa le gust, a meritat asteptarea !
Nu sunt super aromate, dar mi-au placut mult textura,aroma de ovaz pe care o are, daca le rontai goale parca ai rontai nuca prajita si faptul ca nu sunt atat de dulci.



Cereale Nestlé CHEERIOS® OVAZ MAR SI SCORTISOARA o gustare de ovaz care iti ofera o stare de bine si iti da energia de care ai nevoie pentru o zi activa,contin o abundenta de nutrienti si fibre care contribuie la o alimentatie sanatoasa si echilibrata si ofera satietate.


 
Aromate cu piure de mere si cu o cantitate rezonabila de scortisoara, sunt cereale pentru micul dejun, indragite de toata familia mea. Este un mod special de a ne incepe ziua .



Nestlé CHEERIOS® OVAZ ofera combinatia potrivita de gust si beneficii, potrivita in combinatii variate cu diferite tipuri de lapte (cald sau rece) sau alternative de ceai de plante, iaurt, miere, seminte, fructe. Pe gustul fiecaruia din familie, chiar si pentru cei care prefera un gust mai putin dulce.



A spus cineva ca cerealele Nestlé CHEERIOS® OVAZ nu se pot folosi decat dulci in combinatie cu lapte, iaurt, fructe si seminte ?
Uite ca nu, am sa va demonstrez ca am facut ceva savuros !Macinate aceste cereale gustoase leaga bune aceasta papara(omleta) si puteti crea nenumarate aperitive cu ele.

Am indraznnit sa fiu putin diferita si am adaugat dovlecel, mazare, branza, sunca si oua alaturi de inelusele de ovaz , pentru o textura crocanta pentru un mic dejun delicios , sau de ce nu, un pranz savuros.

Papara(omleta) cu ineluse de cereale si dovlecel

https://sidyskitchen.blogspot.com/2020/05/paparaomleta-cu-ineluse-de-cereale-si.html

 
Eu spun sa incercati aceasta reteta si sa va convingeti.
Aceaste briose sarate sunt delicioase nu doar apetisante, mai sunt si sanatoase si foarte usoare.
Va recomand sa folositi aceste cereale cu ovaz care nu sunt dulci.
Briose cu dovlecel, cereale de ovaz si cascaval

https://www.facebook.com/pg/inbucatarielasidy/photos/?tab=album&album_id=926825097739580



O alta reteta sarata cu cereale cu ovaz este:
Pleșkăviță cu inele de cereale Nestle cu OVAZ
https://sidyskitchen.blogspot.com/2020/05/pleskavita-cu-inele-de-cereale-nestle.html
Pleşkaviţa este o mâncare tradiţională din bucătăria sârbească,o chiftea mai făloasă, dar răspândită în multe ţări ex-iugoislave.


Daca incercati sa adaugati mai multe proteine in dieta dvs. fara a sacrifica gustul, atunci aceasta este cereala nimerita pentru dumneavoastra. Foarte accesibila si excelenta pentru intreaga familie.
Nu cred ca as schimba ceva in legatura cu aceasta cereala de ovaz, atat de buna este !
Nu contin arome artificiale sau ulei de palmier si nu necesita timp de hidratare.
 
O alta reteta si ultima...
 
https://www.facebook.com/pg/inbucatarielasidy/photos/?tab=album&album_id=936521436769946
 
 
 
Pentru ca este foarte sanatos, cu ultimele ceareale Nestle, m-am hotarat sa fac acest gustos strudel, pe care va indemn sa il faceti in cateva minute... A fost atat de savuros incat nici sa se raceasca nu a mai avut timp, asa ca nici poza finala, cu sos de vanilie nu am apucat sa o fac.A disparut rapid din farfurii !
 
Recomand cu drag.

#buzzcheerios, #noilecheeriosovaz, #nestlecerealeintegrale, #choosewholegrains
 

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.