Pagini

duminică, 8 mai 2011

Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico








O reteta foarte usor de facut ,care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp...
Cantitatile sunt in functie de cate bruschette vreti sa faceti.

Ingrediente:
1 bagheta
ulei de masline
rosii
usturoi
leurda(usturoi salbatic)
sare
piper
parmezan

Mod de preparare:
Bagheta se taie felii cam de 1 cm grosime, se unge cu ulei de masline  si se prajeste pe o tava in cuptor, pina se rumeneste putin.
Cand este gata rumenita , fiecare felie se freaca cu un catel de usturoi curatat.
Rosiile spalate si bine sterse se taie cubulete.
Leurda spalata si bine stoarsa se taie marunt si se amesteca cu cubuletele de rosii asezonate.
Pe fiecare felie de bagheta punem cate o lingura de rosii cu leurda , apoi presaram parmezan deasupra.
Dam bruschetele la cuptor pentru 2 minute , apoi se pot servi.
Sunt delicioase asa calde....
Pofta mare !

2 comentarii: