Pagini

duminică, 26 iunie 2011

Portofele cu cas de oaie








Ingrediente:
800 g foitaj frantuzesc
200 g cas oaie
2 oua
1 ceapa verde
marar verde
sare
piper


Mod de preparare:
Decongelam aluatul lasandul la temperatura camerei cateva ore.
Radem branza si tocam marunt mararul.
Ceapa o curatam si o dam prin presa de usturoi.
Intr0un bol amestecam casul cu un ou,ceapa si mararul verde.
Asezonam si omogenizam compozitia.
Aluatul il taiem in patrate cu latura de aproximativ 8 cm sau cat de mari vrem sa fie portofelele.
Pe un colt al fiecarui patrat punem o lingura de cas.
Impaturam portofelele si le presam pe margine cu ajutorul unei furculite.
Ungem portofelele cu ou batut apoi le dam la cuptorul dinainte incalzit la 150 de grade C pina se rumenesc, aproximativ 30 minute.
Se pot servi calde sau reci, alaturi de un pahar cu bere sau cu vin.
Pofta mare !

3 comentarii: