Vreau sa va urez voua, celor care intrati in bucataria mea virtuala,celor care imi lasati comentarii sau celor ce va uitati doar la retete si la poze...
Maine seara schimbam anul,vine Revelionul, asa ca vin si eu cu urari din suflet, pentru voi...
Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. Puteti inchide apoi usa in urma voastra astfel incat grijile si supararile sa nu va poate urma.
Priviti anul care a trecut cu sufletul unui om intelept si noul an cu ochi limpezi de copil, reflectand uimirea si credinta. Noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si lumina pe care le meritati din plin.
Va doresc un An Nou minunat, sa il petreceti asa cum v-ati dorit,alaturi de persoanele dragi, in locurile dragi, si cu atmosfera de refacere sufleteasca pe care toti ne-o dorim in astfel de zile.
Sa aveti un An Nou excelent, sa aveti o primavara plina de bucurie, o vara plina de odihna, o toamna plina de iubire si o iarna plina de caldura!
Am sa va sorcovesc...asa cum ma pricep eu:
Aho, aho, locuitori!
S'aveti zile fara nori
Blogeri din toata tara,
Sa va fie plina oala!
Si romani din alte tari,
Zambiti toti de peste zari!
Iar la Anul ce-o sa vina
S-aveti in suflet lumina
Si-n portofele multi bani
La Anul si La Multi Ani!
Miere, nuci cu praf de copt,
unt, zahar si lapte fiert,
se framanta cu iubire
se adauga faina, cu urari de fericire,
rom, vanilie si oua,
se amesteca cu roua,
si se pun in tava mare,
la foc mic si la foc tare,
iar cand blatu-i rumenit,
il lasam la racorit,
si-l ornam cu ciocolata,
frisca dulce, parfumata
ii adaugam sanatate,
mult noroc si spor in toate,
si-l servim cu sarutari
si calde imbratisari.
La Multi Ani fericiti
si un An Nou asa cum va doriti !
Sa nu uitati de cateva traditii:
La miezul noptii ,se deschide usa pentru ca anul vechi sa iasa si sa intre cel nou. Totodata, se spune ca este bine ca la trecere spre noul an sa stai sub vasc, planta considerate sacra in antichitate. Odata atarnat deasupra usilor, se crede ca vascul protejeaza oamenii impotriva tuturor relelor.
De pe masa festiva de Revelion nu trebuie sa lipseasca pestele, deoarece se spune ca trebuie sa-l consumi in noaptea dintre ani, ca sa te poti strecura printre probleme si obstacole cu agilitatea unui peste in apa.
Un articol de lenjerie intimă roşu, un sutien, o pereche de chiloţi sau un portjartier aduc noroc în anul care vine şi sunt un semn de prosperitate. Dacă nu, este suficient să te îmbraci cu haine noi ori nepurtate.
Banii pe care să îi ţii în buzunar deschid calea către o situaţie financiară bună şi aduc oportunităţi de a-ţi creşte veniturile.
Dacă în secundele de trecere din vechiul în noul an îţi săruţi partenerul, relaţia dintre voi va fi una plină de dragoste şi pasiune, de aceea e bine ca dacă ai planuri serioase legate de cuplul vostru, să nu ratezi momentul şi să-l transformi într-unul romantic.
Pe 1 ianuarie, potrivit traditiei, prima persoana care iti intra in casa trebuie sa fie un barbat, ca sa te bucuri de protectie si noroc in anul care tocmai a inceput.
Doar atat mai pot sa adaug....imi inchei anul de blog culinar foarte fericita, pentru ca blogul meu In bucatarie la Sidy aa a fost nominalizat la Blogul anului 2012 !!! fo
st no
loguIata ca si blogul meu celebreaza “Blog of the Year 2012“, concurs in urma caruia a fost nominalizat.
Regulamentul il voi prezenta la inceput, urmand ca dupa aceasta sa mentionez blogurile pe care doresc sa le nominalizez la acest concurs si sa le urez tuturor pe aceasta cale mult succes!
Iata regulile:
1. Selectează blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.
2. Postează un articol în care nominalizezi blogurile respective (nu există un număr minim sau maxim admis) și acordă-le premiul.
3. Include un link către această pagină: ‘Blog of the Year 2012′ Award –l an
http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-awardului
dmentionand regulile de față , în postul tău – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!
4. Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și împarte regulile cu aceștia.
5. Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “LIKE”
https://www.facebook.com/groups/BlogoftheYear/
putînd astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă.
6. Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmînat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău, continuînd colecționarea stelelor (maximul este de 6).
Mentionez ca am fost nominalizata de Felis Dumitru: http://dumitrufelicia.blogspot.ro/
careia ii multumesc foarte frumos pentru aceasta nominalizare!
Nominalizarile mele:
Cristian Borod - http://www.bucatarmaniac.ro/
Maria Mihalache - http://mmihalache.blogspot.ro/
Sara & Miki - http://culoriledinfarfurie.blogspot.ro/
Daniela Mocian - http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/
Angela Lepadat - http://deliciousflavours.blogspot.ro/
Lenuta Burdulea - http://dulcesarat.blogspot.ro/
Lulu Iancu - http://lulu-povestidinbucatarie.blogspot.ro/
Angelica Nistor - http://angi-food.blogspot.ro/
Va doresc mult succes in continuare si un An nou fericit cu cat mai multe bunatati preparate .
Va tzuc cu mare drag !
dmentionand regulile de față , în postul tău – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!
4. Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și împarte regulile cu aceștia.
5. Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “LIKE”
https://www.facebook.com/groups/BlogoftheYear/
putînd astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă.
6. Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmînat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău, continuînd colecționarea stelelor (maximul este de 6).
Mentionez ca am fost nominalizata de Felis Dumitru: http://dumitrufelicia.blogspot.ro/
careia ii multumesc foarte frumos pentru aceasta nominalizare!
Nominalizarile mele:
Cristian Borod - http://www.bucatarmaniac.ro/
Maria Mihalache - http://mmihalache.blogspot.ro/
Sara & Miki - http://culoriledinfarfurie.blogspot.ro/
Daniela Mocian - http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/
Angela Lepadat - http://deliciousflavours.blogspot.ro/
Lenuta Burdulea - http://dulcesarat.blogspot.ro/
Lulu Iancu - http://lulu-povestidinbucatarie.blogspot.ro/
Angelica Nistor - http://angi-food.blogspot.ro/
Va doresc mult succes in continuare si un An nou fericit cu cat mai multe bunatati preparate .
Va tzuc cu mare drag !
La multi ani SIDY!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Sidy, e o bucurie cand blogul meu e apreciat!
RăspundețiȘtergereIti urez un An Nou fericit si cu multe bucate pe masa! Ne regasim la anul... in 2013!!!
Pupici!
LA MULTI ANI 2013!
RăspundețiȘtergereTe pup!
La multi ani!!!Un 2013 plin de impliniri si bucurii!!!
RăspundețiȘtergereDraga prietena, multumesc frumos.
RăspundețiȘtergereVa doresc An Nou fericit!
Anul care deja a intrat,sa-ti aduca mai multe bucurii si mai multa sanatate!!!
RăspundețiȘtergereTe pup si multumesc pentru nominalizare,nu stiu cat ma voi descurca in continuare(stii doar!!)dar voi incerca!!
La multi ani Sidy! Noul an sa va sduca multa sanatate, tie si partenerului tau de viata! Sa aveti o vi8ata linistita, plina de bucurii si impliniri!
RăspundețiȘtergereVa sarut si va imbratisez de mii de ori!
Multumesc frumos,Sidonia si ma bucur ca blogul meu este apreciat de catre tine!
RăspundețiȘtergereLa multi ani cu toate cele bune!
La multi ani cu multe bucurii!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos pentru nominalizare draga mea "VECINA".
RăspundețiȘtergereAn Nou cu toate cele bune!
La multi ani!
Multumesc frumos Sidy draga!Sunt onorata:-)
RăspundețiȘtergere