Pagini

miercuri, 17 aprilie 2013

Ciuperci umplute la cuptor ( light )

O minunatie de reteta, usor de preparat, ce poate fi servita ca aperitiv sau fel principal.O mancare satioasa dar versatila....poti umple bunatatea de ciuperci cu ce iti place cel mai mult....



Ingrediente:




500 g ciuperci champignon
150 g telemea light
125 g cascaval light
1 ou
marar verde
piper proaspat macinat
2 fire ceapa verde

Mod de preparare :


Rupem coditele ciupercilor si le curatim, la fel procedam si cu palariutele ciupercilor.
Telemeaua, oul crud , mararul verde si ceapa taiata le dam prin blender sa se faca o crema. Presaram apoi deasupra piperul si omogenizam.
Intr-o tava punem o foaie de copt pe care asezam ciupercutele si piciorusele curatate.



Cu o lingurita, umplem palariile ciupercilor, cu crema de telemea. Crema ce ramane o asezam peste piciorusele ciupercilor.
Radem deasupra cascavalul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru aproximativ 15-20 de minute pina se rumenesc deasupra.





Pofta mare sa aveti !


3 comentarii:

  1. Arată splendid - de reținut ca aperitiv la o masă de sărbătoare!

    Spor în tot ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  2. O bunatate! Umplute cu orice, dar sa fie cascaval din belsug ras deasupra ;-) Fie el si light! Te tzuc :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmm, ce bine miroase aici la tine! Bun si usor de facut!

    RăspundețiȘtergere