Pagini

miercuri, 12 iunie 2013

Rulouri din piept de pui cu cascaval, bacon si mozzarella

Carnea din pieptul de pui , de obicei ,este mai tare, dar pentru fragezirea ei trebuie sa o marinam.
Cu ce ?  Fiecare poate face aceasta marinada dupa gustul ei...
Eu am ales ,ca dupa ce am marinat pieptul, sa-l mai....indulcesc putin cu alte ingrediente.Sper sa va placa.
Este o reteta foarte versatila.....



Ingrediente :



Un piept de pui mare
12 felii bacon
150 g cascaval
100 g mozzarella
2 fire usturoi verde
1 lingura mustar
250 ml lapte
sare
piper
pasta Gulas iute( optional)

Mod de preparare :

Primele operatiuni sunt bine de facut cu o zi inainte.
Pieptul de pui fara pielita il dezosam si il taiem fileuri potrivite.
Usturoiul spalat il taiem rondele cu cozile verzi cu tot.
Fileurile de carne le pudram cu sare si piper, apoi le punem in 100 ml lapte in care am pus usturoiul si mustarul( amestecam sa se omogenizeze)
Dupa ce am asezat toate fileurile de carne , punem si celalalt lapte, acoperim si dam la rece pina a doua zi cand carnea e deja fragezita.



A doua zi taiem cascabalul in bucati potrivite, de asemenea feliem mozzarela.
Luam bucatile de piept de pui din marinada si le asezam pe o farfurie, lasan laptele sa se scurga.
Asezam o felie de bacon, peste ea punem un fileu din piept de pui si o bucata de cascaval.
Rulam pieptul si il fixam cu o scobitoare daca este cazul.
Ungem formele de briose cu unt si punem rulourile in ele. Le asigura o mai mare stabilitate asa ca, nu radeti de mine.....
Dam formele la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 50 de minute pina cand incepe baconul sa se rumeneasca.





Scoatem pieptul din cuptor si asezam deasupra lui cate o felie de mozzarella , putin patrunjel verde si crema Gulas , pentru aspect.
Dam iar la cuptor pentru 5 minute, pina cand se topeste mozzarella.





Am servit rulourile cu cartofi noi pe care, curatati i-am fiert de jumatate , apoi i-am rumenit in unt si am presarat marar verde tocat, pe ei.
Servim cu salata verde.
Pofta mare sa aveti !


20 de comentarii:

  1. Aoloo ce salivez!! Ce bunatate ai facut Sidy!! Pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sti ca au iesit excelend de ...zemoase dar rumene...!
      Te imbratisez si te tzuc cu drag !

      Ștergere
  2. Primul sosit,primul servit!!!nu ma intereseaza daca mai ramane ceva ca mie-mi place la nebunie ce ai tu in farfurie(na ca am scos si o rima)!!!!
    Pup si sanatate!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lulu draga mea, te servesc cu mare placere !
      Te imbratisez si te tzuc cu drag !

      Ștergere
  3. Un preparat gustos si foarte bun. Bravo Sidy. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un preparat grozav din carne de pui! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si e si sanatos pe deasupra.....
      Te imbratisez si te tzuc cu drag !

      Ștergere
  5. De ce ar minca cineva fast-food?
    Cu asa preparate sanatoase si atit de apetisante la indemina?
    Delicios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca mare dreptate ai Kyra draga !
      Te imbratisez si te tzuc cu drag !

      Ștergere
  6. Foarte bune aceste rulouri!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de mult imi plac ruladele astea micute, care iti ofera surprize placute..
    Pup cu drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa trebuia sa le zic : Rulouri cu surprize.....
      Te imbratisez si te tzuc cu drag !

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Si sunt si foarte bune, dragul meu !
      Poti sa le incerci si tu.....

      Ștergere
  9. Sidonia,mmm,arata minunat si s foarte gustoase,felicitari:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos draga mea Geta !
      Te imbratisez si te tzuc cu drag !

      Ștergere
  10. Am facut azi reteta, au iesit foarte bune rulourile, ms pt reteta..

    RăspundețiȘtergere
  11. Am facut azi reteta, sunt foarte bune rulourile, mersi pt reteta.Merita sa incercati!

    RăspundețiȘtergere