De sarbatori, gospodinele aleg sa gateasca diverse preparate pentru ca masa sa fie cat mai bogata pentru intreaga familie Toate gospodinele aleg ca aceste sarbatori sa fie deosebite si aranjeaza preparatele de pe masa, intr-un mod creativ si frumos, pentru ca toti cei dragi sa fie surprinsi.
Aperitivele pot fi aranjate intr-o multime de feluri, iar forma unui bradut poate fi ideala.
O idee de aperitiv de Revelion,ceva deosebit dar simplu si usor de facut , care sper sa va placa si voua.
Avem NEVOIE de
1-2 oua fierte
100 gr cascaval
100 g somon
2 linguri maioneză
1 castravete sau dovlecel la gratar
1 morcov
bagheta prajita
MOD de PREPARARE
Taiem somonul in bucatele mici, radem ouale si cascavalul pe razatoarea mica. Adaugam maioneza si condimentam cu sare si piper.Amestecam sa se omogenizeze.
Dam pe razatoarea mica si morcovul , iar castravetele( dovlecelul) il taiem subtire cu cutitul special de curata cartofii sau castravetele.
Daca este dovlecel il prajim putin pe gratar sau il oparim un minut in apa fiarta.
Pe patratele de paine sau pe bagheta prajita asezam cate o lingurita de aperitiv si deasupra asezam cate un smoc de morcovi rasi.
Castravetele(dovlecelul) taiat fasii il pliem si in el introducem o scobitoare, O parte o infigem in bagheta prajita si in cealalta asezam cate o stea din morcov.
Foarte simplu de facut, gustos si aspectuos.
Pofta buna va doresc !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu