Ingrediente:
700 g mazare verde congelata
4 pulpe superioare de pui
1 ceapa
2 linguri pasta de gogosari
2 linguri ulei
patrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei pina devine sticloasa.Adaugam pasta de gogosari, pulpele fara pielita, sare, piper si apa cat sa acopere carnea.
Lasam sa fiarba cateva clocote apoi adaugam mazarea congelata si lasam sa fiarba bine si aceasta.
Cand sunt toate bine fierte adaugam deasupra patrunjel verde tocat si stingem focul.
Pofta mare !
Pagini
joi, 6 mai 2010
Mazare cu pui
By In bucatarie la Sidy
Posted at 15:42
Preparate din carne de pui
2 comments
Multumesc pentru vizita dvs
"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen
Tipariti reteta
- Masurarea ingredientelor in bucatarie fara cantar
- Sirop de zmeura - la rece
- Prajitura cu urda
- Prajitura in doua culori, de post
- Miel la ceaun cu sos de vin alb - facut la stana
- Crema de zahar ars, cu blat
- Pastrama din piept de curcan
- Cartofi gratinati cu branza, oua si smantana
- Pasta de gogosari( sau ardei kapia)
- Ciorba de ardei umpluti
Cele mai citite retete
MasterChef
Blogroll
Bloguri pe care le urmaresc.
http://www.retete-vechi-si-noi.info/
Totalul afișărilor de pagină
Interviu Gustos.ro
Interviu Gustos.ro
Interviu acordat www.gustos.ro.
Cititi interviul aici.
bun,bun!
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata,si cred ca e buna mazarea la dieta?:)..numai mancare visez de ceva vreme incoace.dieta bat-0 vina :)).Te-am pupat.Un weekend frumos!
RăspundețiȘtergere