Ingrediente:
1 kg peste
3-4 linguri ulei
1 pahar mare vin alb
2-3 frunze dafin
10 boabe ienibahar
250 ml bulion de casa
10 boabe piper
sare
legume congelate
Mod de preparare:
1 kg peste
3-4 linguri ulei
1 pahar mare vin alb
2-3 frunze dafin
10 boabe ienibahar
250 ml bulion de casa
10 boabe piper
sare
legume congelate
Mod de preparare:
Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop de hartie ,se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei pe ambele parti.
Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, bulionul sau 2-3 linguri pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand clocoteste adaugam feliile de peste prajit si lasam sa fiarba 10 minute.
Sotam legumele si le servim langa marinata de peste.
Marinata se poate lasa sa se raceasca in vasul in care a fost facuta si se pastreaza pina adoua zi in frigider cand se poate pune in borcane inchise ermetic si se pastreaza o saptamana la rece in frigider.
Pofta mare !
Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, bulionul sau 2-3 linguri pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand clocoteste adaugam feliile de peste prajit si lasam sa fiarba 10 minute.
Sotam legumele si le servim langa marinata de peste.
Marinata se poate lasa sa se raceasca in vasul in care a fost facuta si se pastreaza pina adoua zi in frigider cand se poate pune in borcane inchise ermetic si se pastreaza o saptamana la rece in frigider.
Pofta mare !
Nu puteam lipsi de la o masa cu peste.Pup!
RăspundețiȘtergere