Ingrediente:
1 conopida fiarta
1 galbenus fiert
1 galbenus crud
300 ml ulei
3-4 catei usturoi
200 ml smantana
1 lingurita mustar
patrunjel verde
zeama de lamaie
sare
piper
Mod de preparare:
1 conopida fiarta
1 galbenus fiert
1 galbenus crud
300 ml ulei
3-4 catei usturoi
200 ml smantana
1 lingurita mustar
patrunjel verde
zeama de lamaie
sare
piper
Mod de preparare:
Se face o maioneza din cele doua galbenusuri amestecate cu mustarul si cu uleiul.
Conopida fiarta o tocam marunt, la fel si patrunjelul verde.
Usturoiul il cutatam si il pisam.
Din maioneza, smantana, usturoi si condimente facem un sos, amestecam bine si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Adaugam conopida , zeama de lamaie si usturoiul, amestecam si asezonam daca mai este nevoie.
Pasta se pune intr-un bol, se orneaza si se serveste cu paine moale.
Pofta mare !
Conopida fiarta o tocam marunt, la fel si patrunjelul verde.
Usturoiul il cutatam si il pisam.
Din maioneza, smantana, usturoi si condimente facem un sos, amestecam bine si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Adaugam conopida , zeama de lamaie si usturoiul, amestecam si asezonam daca mai este nevoie.
Pasta se pune intr-un bol, se orneaza si se serveste cu paine moale.
Pofta mare !
0 comentarii: