Ingrediente
- 500 g carne miel,
- 2-3 morcovi,
- 1 patrunjel radacina,
- 1 ceapa
- tarhon,
- leustean verde,
- 300 g frunze macris,
- 1 galbenus ,
- smintina,
- sare si piper
Mod de preparare
Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece.
Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjelul , iar o ceapa o radeti.
Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare.Spuma care se face se ia cu spumiera.
Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat.
Cind sunt aproape fierte toate , se adauga300g frunze de macris si se fierbe in continuare .
Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.
La sfarsit se adauga leustean verde tocat.
Pofta mare !
Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjelul , iar o ceapa o radeti.
Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare.Spuma care se face se ia cu spumiera.
Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat.
Cind sunt aproape fierte toate , se adauga300g frunze de macris si se fierbe in continuare .
Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.
La sfarsit se adauga leustean verde tocat.
Pofta mare !
Hmmmmmm da ce bine arata...de-abea astept sa fac si eu, ca mi-e dor, eu fac de Pasti, dar pana atunci mai e ceva vreme.Pupici.
RăspundețiȘtergere