Nu stiu daca ati auzit de reteta asta, dar nu va speriati, se folosesc doar 4 oua , insa acestea sunt ingrendientul principal.
Este o ciorba usoara, de obicei se face atunci cand avem chef de ceva usor .
Noua ne-a placut foarte mult sper sa o incercati si voi.
Ingrediente:
4 oua
1 l zer
200 ml smantana
1 rosie
1ardei gras
1 ceapa
marar verde
sare
piper
2 linguri pasta de gogosari
2-3 catei usturoi
Mod de preparare:
Curatam ceapa si usturoiul pe care il taiem in doua.
Rosia si ardeii ii tocam marunt.
Intr-o oala se pun legumele( ceapa intreaga), pasta de gogosari , apa necesara si asezonam.
Lasam sa fiarba legumele la foc potrivit.
Cand sunt fierte adaugam zerul( daca nu aveti puteti adauga 400 ml sana)si il lasam sa dea si el in clocot.
Ouale le puteti lasa intregi sau le bateti si le adaugati curgand in fir subtire, la supa.
Deasupra se presara marar verde sau patrunjel tocat.
La servit adaugati smantana in farfurie...
Nu uitati ardeiul iute.
Pofta mare !
Eu pana acum vreo 2 ani nu stiam de aceasta supa, dar iubitul meu e mare amator. M-a convins si pe mine sa o incerc!! Pupici!
RăspundețiȘtergereCe bine ca mi-ai dat o idee cu ciorbica asta...ca nu am mai facut-o de multisor si stiu ca e tare buna !
RăspundețiȘtergerePupici si weekend placut !
Nu am auzit de asa supa,dar nu are ce sa fie rau.Pupicei multi1
RăspundețiȘtergereReteta asta nu o stiu dar ouale in ciorbe imi plac nespus mai ales in cele fara carnita!Pup!
RăspundețiȘtergeremai sidy,de mult ma gandeam s-o fac,da'am zis ca sa treaca caldurile.era preferata mea cand eram mica.
RăspundețiȘtergereera preferata mea cand eram mica.....
RăspundețiȘtergere