INGREDIENTE
2 pulpe de curcan dezosate
1 cutie ciuperci
200 g ficatei pui
patrunjel verde
vegeta fara sare
piper
boia
ulei
mustar
MOD DE PREPARARE
In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde , iar deasupra se presara vegeta, piper si boia. Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune intr-o cratita in care am pus ulei amestecat cu mustar si o cana cu apa. Deasupra se presara piper, boia si vegeta , se pune capacul si se lasa sa fiarba pulpele.
Cind sunt fierte bine si apa s-a evaporat, adaugam o lingura rasa de untura( ulei ) si lasam sa se prajeasca putin .
Cand sunt gata pulpele fripte ,lăsam carnea să se odihnească 20-30 minute înainte de tăiere pentru a permite sucurilor să se distribuie uniform.
Pulpele se portioneaza si se servesc cu diferite garnituri.
Pofta mare !
Foarte,foarte bun!Imi place,vreau si eu!
RăspundețiȘtergereWaw! draga Sidy, dar ce bunatate ai preparat aici !!!!si ce bine arata !Nu am facut niciodata dar imi place si am sa incerc si eu.
RăspundețiȘtergerepupici