Pagini

joi, 26 aprilie 2012

Crostini Miez de Lapte

Acum poti sa-ti impresionezi familia cu preparate spectaculoase, usor de pregatit şi sănătoase cu noul produs Delaco Miez de Lapte. Este o branza alba proaspata, cu o textura fina si catifelata si o forma atragatoare , care transforma orice preparat intr-un deliciu culinar. Daca l-am primit, l-am gustat si....MAI VREAU !!! Este nemaipomenit de bun !


Ingrediente :

1 paine subtire
70 ml ulei de masline
2-3 catei de usturoi
20 buc mozzarela mini
70 g prosciutto crudo
10 rosii cherry

2 cutiute Miez de Lapte Natur
1 cutie cu Miez de Lapte Natur cu boabe mici

sare
piper
oregano
patrunjel verde






Mod de preparare :



Taiem painea in felii de 1,5- 2 cm , o stropim cu putin ulei si  asezam feliile intr-o tava pe o hartie de copt.O dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C sa se rumeneasca pe ambele parti cam 2-3 minute.
Scoatem feliile din cuptor si le frecam cu usturoi pe o parte.
Rosiile le taiem cubulete mici si le asezonam cu sare, piper si oregano.
Adaugam pe rand pe fiecare felie in parte cate o felie de prosdiutto,cubulete de rosii, o felie de Miez de Lapte.
Cu ajutorul unei scobitori fixam cate o bucata mica de mozzarela de felia de paine.Pe scobitoare asezam inca un cub de rosie apoi ii punem un mot de Miez de Lapte si o fruzulita de patrunjel verde.
Dam feliile astfel facute pentru inca 3 minute la cuptor sa se topeasca mozzarela.
Cine poate se opreste la doua felii...cine nu, nu se mai uita la cantar.
Sunt minunate asa calde scoase din cuptor.
Pofta mare !







3 comentarii: