Este cea mai simpla si usor de facut, reteta pentru ardei iuti murati.Eu o fac de multe ori si ne place foarte mult , pentru ca nu ne plac muraturile dulci.
Zeama lasata se poate folosi iarna la acritul ciorbelor . Este foarte gustoasa si iute .
INGREDIENTE :
ardei iuti
otet
borcane cu filet
MOD de PREPARARE :
Se spala bine fiecare ardei iute si se lasa la scurs, apoi se aseaza in borcane.
Turnam otet peste ei, infiletam capacul si ii rasturnam cu capacul in jos 5 minute ,sa se umple toate golurile de aer.
Apoi se pot pune direct in camara.
GATA...asa-i ca este foarte simplu ?
Pofta mare sa aveti !
Comentarii de pe Facebook :
RăspundețiȘtergereElena Oprica
Ft simplu..! Eu ii pun cu compozitie de gogosari...si mai pun cu apa si sare...si catei de usturoi..!
10 octombrie la 11:06 · Îmi place
Da, da....trebuie incercat si cu cativa catei de usturoi....!
ȘtergereTeodora Zaraza
RăspundețiȘtergereSare si cateva boabe de mustar...
10 octombrie la 12:55 · Îmi place
Ai dreptate Teo, irebuie sa incerc si varianta ta !
ȘtergerePe cat de simpla pe atat de buna.
RăspundețiȘtergereIn 5 minute e gata !
ȘtergereSi noua ne place sa ne acrim ciorbele cu zeama lasata....