NECESAR :
1-2 dovlecei ( depinde cate rulouri doriti sa faceti)
Branza ( de care va place mai mult)
1-2 linguri smantana( iaurt)
marat verde
2 fire usturoi verde
150 g bacon (sunca Padurea Neagra)
sare
piper
MOD de PREPARARE :
Dovleceii se spala bine , se sterg si se taie felii subtiri.
Branza se rade sau se faramiteaza cu furculita, o amestecam cu smantana( iaurt), marar verde tocat , usturoi dat prin presa , sare( daca e cazul) si piper.
Ungem cu foarte putin ulei grill-ul Delimano si dupa ce este fierbinte , asezam feliile de dovlecel ( nesarate) sa se rumeneasca si pe o parte si pe cealalta, la foc potrivit.
Dupa ce s-au rumenit, le asezam pe un servetel absorbant, apoi pe fiecare felie de dovlecel, asezam cate o felie de sunca si o lingura din crema de branza, apoi le rulam. Daca nu sta rulat ruloul, il prindem cu o scobitoare.
Preparam toate rulourile si le asezam apoi pe platoul de servire.
Serviti rulourile ca aperitiv sau ca fel principal, va vor fi de ajutor cand bat la usa musafirii neanuntati, pentru ca se fac extrem de repede.
Pofta mare sa aveti !
O singura problema ar fi...dispar prea repede din farfurie, asa ca va recomand sa faceti din doi dovlecei, aceste rulouri....
Lia Maria Grozi
RăspundețiȘtergereDelicioase .Îmi place ·
Intr-adevar Lia, asa au fost....
ȘtergerePreda Matei Elena Adriana
RăspundețiȘtergereSuper idee!!! Mulțumesc Sidy!
Îmi place ·
Cu incredere incearca-le si tu !
ȘtergereEva Dzsurzs Sabau
RăspundețiȘtergerePare interesant...
Chiar sunt.....
ȘtergereMmmm,ce bune sunt;am si eu ceva asemanator dar fara sunca si au avut mare succes!
RăspundețiȘtergerepup cu drag!
Cu sau fara sunca...sunt delicioase !
ȘtergereDar tu sti ca la noi, cea mai buna leguma este...carnea !
Te tzuc...
RăspundețiȘtergereMarian Porceanu
Si Gica ce bine arata!!
Si e buuuuun tare !
ȘtergereMilea Elena
RăspundețiȘtergereCe frumos!
Aratos si gustos !
ȘtergereMmmm, arata bine de tot...!
RăspundețiȘtergereSti cat sunt de gustosi Oana draga ?
ȘtergereSti cat sunt de gustosi Oana draga ?
Ștergere