O gatesc destul de des si nu stiu cum ca nu am postat-o inca, o fac cu legumele taiate cubulete mici si carnea de manzat la fel .
O ciorba foarte gustoasa si usor de preparat .
Avem NEVOIE de :
500 g carne manzat
3 morcovi
3 radacini patrunjel
3 cartofi
1 ceapa
1/2 gulie
1/2 telina
100 g fasole verde
100 g mazare verde
400 g rosii cuburi Sun Food
400 g bulion de rosii( facut in casa)
sare
piper
frunze leustean verde
frunze patrunjel verde
MOD de PREPARARE :
Carnea de manzat o taiem cuburi mici, o punem in oala pentru ciorba, in putin ulei si o calim pina isi schimba culoarea.Truc : carnea de manzat se va fierbe mai repede.
Adaugam apoi cam 2 l de apa si putina sare si lasam carnea sa fiarba.Daca doriti puteti aduna spuma, daca nu , ea se va depune pe fundul oalei.
Cat timp fierbe carnea, curatam si spalam legumele si le taiem cubulete.
Morcovii cu ceapa si cu ardeii ii tragem la tigaie pentru o culoare frumoasa, sa-i dam "fata" ciorbei.
Verificati daca este fiarta carnea, apoi adaugam legumele trase la tigaie, completam cu apa necesara si asezonam ciorba.
Cand legumele din oala sunt fierte pe jumatate adaugam restul legumelor, mazarea, fasolea verde si cartofii taiati si ei cubulete.
Cand toate sunt fierte se pun rosiile cuburi si bulionul, apoi leusteanul si se lasa sa dea 2-3 clocote .
Patrunjelul verde il tocam marunt si il presaram deasupra ciorbei.
Puteti servi ciorba ,dupa gust ,cu smantana sau fara , dar cu un ardei iute linga.
Pofta mare sa aveti !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu