duminică, 10 iunie 2018

Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower - Review

By In bucatarie la Sidy   Posted at  16:45   Articole diverse 1 comment

Am primit acasa  kit-ul mult asteptat de la prietenii mei #BUZZStore si #Schauma, cu produse care hidrateaza parul, oferindu-i suplete de la radacina pana la varfuri.
Conține:
- șamponul și balsamul Nature Moments Coconut Water
- prosopul Schauma
- 5 sapunuri artizanale cu aroma de cocos
- 5 broșuri informative despre campanie
- ghidul de BUZZ


Samponul si balsamul au în componenta esente de origine 100% naturala ,apa de cocos si floare de lotus Indoneziana.
Apa de cocos este renumită pentru textura sa răcoritoare și proprietățile sale de catifelare, iar floarea de lotus este recunoscută drept unul dintre secretele esențiale ale frumusetii asiatice.

https://www.facebook.com/BUZZStoreRomania/videos/1825815680843902/

Afara este cald, noi transpiram si ne deshidratam...
Deshidratarea apare atunci cand o persoana pierde destul de multe lichide, astfel incat corpul nu mai are suficiente fluide pentru a-si indeplini functiile normale. Daca fluidele pierdute nu sunt inlocuite, poate interveni deshidratarea.Singurul tratament eficient pentru deshidratare este sa se inlocuiasca lichidele si electrolitii pierduti.Apa este cea mai buna alegere...
Dar nu ne deshidratam doar noi, ci si parul nostru. Asa cum noi avem nevoie de cel putin 2 l de apa pe zi asa si parul nostru are nevoie de hidratare.
Continutul de apa din par reprezinta baza pentru un fir sanatos. Acesta are calitatea de a absorbi si de a elimina in aer molecule de apa.Deshidratarea reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntam atunci cand vine vorba de sanatatea parului. Parul trebuie ingrijit cu produse care sa retina apa si sa il protejeze impotriva uscarii.
Primul pas este cel mai simplu si anume, sa nu uitam sa-l hidratam corespunzator.Cu ce ? Foarte simplu...cu produsele Schauma Nature Moments, sampon si balsam, noua colecție Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower este disponibilă într-un ambalaj nou, având un fundal de culoare bleu- oceanică.
Am cautat astfel de produse de multa vreme, pana cand am primit aceste produse care lasa parul hidratat mai ales daca le folosesc impreuna(sampon si balsam). Spalarea parului cu aceste produse este o placere,iar mirosul samponului este pur si simplu minunat,de nucă de cocos, dar si floral, si mai presus de toate nu este prea puternic .
Dupa clatire nu se incurca parul si este usor sa-l pieptan . Parul este revigorat , miroase frumos si este de fapt hidratat. 

Samponul este cu extact de apa de cocos si floare de lotus pentru a hidrata instant parul, oferindu-i suplete de la radacina pana la varfuri,este un ajutor pentru ingrijirea si protejarea parului pe perioada verii ,deoarece are efecte de hidratare si regenerare.Este un sampon care miroase minunat, face spuma multa si este transparent ...briza marii s-a mutat in par la mine !Deci...m-a cucerit, mai ales ca mirosul persista.



Balsamul de obicei intinde parul si il face moale, se lasa, dar Schauma Nature Moments cu cocos are meritul de a mentine volumul natural al coafurii dupa uscare.Are o consistență cremoasă și se absoarbe foarte repede în păr, dupa ce masez si tamponez parul incepand cu radacina si pana la varfuri. Il las sa actioneze timp scurt cam 2 minute apoi il clatesc intens , il sterg si il usuc trecand degetele prin par.





Parfumul samponului si balsamului este dominat de notele de apa de cocos...este sublim si persistent,proaspat, ma racoreste ,un rasfat cu arome exotice indoneziene, pentru parul meu ...Este fresh.
Trebuiesc incercate neaparat in aceasta vara aceste produse fresh de catre toata lumea !





Parerea mea despre Schauma Nature Moments Indonesian Water :

Parul meu este un par normal dar are tendinte de ingrasare. Folosind aceste produse am vazut cum parul meu prinde viata dupa doua saptamani, intinereste. Este mai fin, matasos, are un aspect îngrijit si in plus miroase nemaipomenit de bine, briza oceanului este in parul meu si parul este voluminos si usor de coafat.
Curata parul bine, miroase frumos, si functioneaza minunat si pe parul gras, desi se spunea ca este bun mai mult pentru parul uscat.
Le recomand cu draga inima !



#buzzschauma, #naturemoments

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

  1. Datorita unui hacker , o parte din tabloul de bord al blogului meu a fost stearsa.
    Din aceasta cauza nu puteti sa comentati pe blog. Dar daca aveti nelamuriri sau intrebari , mi le puteti adresa aici :
    https://www.facebook.com/inbucatarielasidy/
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.