sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Review - Cuburi cu ingredientele naturale VEGETA

By In bucatarie la Sidy   Posted at  18:24   Articole diverse No comments

Bucataria este locul meu de joaca. De fiecare data cand gatesc, vreau sa dau ceva special si unic mancarurilor mele .Atunci adaug cuburile delicioase cu ingredientele naturale VEGETA , in ambalaje noi ,concepute pentru a ma ajuta sa fac din retetele mele ,o mancare foarte gustoasa.
Dar aceasta se intampla datorita prietenilor mei BUZZStore si Vegeta Romania care mi-au trimis un kit cu cuburi cu gust de vita, de gaina si de legume.







 De peste 50 de ani, cuburile de stoc Vegeta  sunt prezente in bucatariile din intreaga lume, oferind libertatea de a face cele mai delicioase feluri de mancare si de a le impartasi cu drag cu familia si prietenii.
Ca urmare a calitatii produselor, a comunicari si urmand cele mai recente tendinte nutritionale, Vegeta este recunoscut la nivel mondial, pe toate cele 5 continente.
Vegeta a castigat si continua sa castige inimile utilizatorilor, ascultand nevoile si preferintele lor dietetice, iar in acest sens s-a adaptat bucatariilor internationale .
Daca va doriti o mancare mai gustoasa, acum puteti adauga ingredientele naturale din cuburile Vegeta cu gust de gaina, vita sau legume.









Daca folositi cuburile la gatit, nu va trebui sa adaugati sare. Puneti mai multa aroma si mai putina sare in mancare cu ajutorul acestor cuburi delicioase.
Inlocuieste sarea in orice reteta si obtinem retete mai gustoase si mai sanatoase.
De fiecare data cand gatesc, dau ceva special si unic mancarurilor mele. Adaug un gust special retetelor mele  folosind ierburi aromatice si mirodenii din colectia de condimente Vegeta, in ambalajele noi, concepute pentru a ne ajuta sa facem o mancare de neuitat.






 In timp ce unii se intreaba ce a venit primul - gaina sau oul, eu am stiut mereu raspunsul -  cubul de gaina Vegeta . Fie ca pregatesti o supa sau o tocanita, fara cubul de gaina Vegeta , aromele din farfurie nu s-ar simti niciodata atat de puternic ai nici felurile de mancare nu ar fi atat de aromate.
Cele mai delicioase feluri de mancare pe care sa le impartasesti cu drag cu familia sau cu prietenii ,le poti face cu cuburile Vegeta cu gust de gaina.Fara cubul de gaina Vegeta , aromele nu s-ar simti niciodata atat de puternic si nici mancarurile nu ar fi atat de aromate.Parca au gustul gainii sau puiului crescut in curte, la tara.
 Ele sunt putin mai...speciale. Sunt facute cu legume alese cu grija ,din condimente naturale, carne de pui, sare de mare si ulei de măsline.Sunt cea mai bună solutie pentru supe, sosuri, tocanite, cartofi prajiti, fara gluten si  fara lactoza.
Au un continut scazut de grasimi si calorii reduse.






 Cubuletele de legume Vegeta sunt o modalitate perfecta de a completa orice fel de mancare si o alegere excelenta in prepararea supelor de calitate, cartofi, sosuri si orice alt fel de mancare gatita acasa.
Cuburile cu legume sunt fără gluten si fără lactoză, fara conservanti.
Daca doriti sa pregatiti un fel de mancare care sa va impre
sioneze imediat oaspetii cu aromele sale naturale, atunci cubul de legume Vegeta este cel mai usor mo de a face aceasta. Ceapa, morcovii, telina, patrunjelul sunt selectate cu grija. Combinate cu abilitatile dumneavoastra culinare ,vor face ca fiecare fel de mancare sa se simta, sa aiba gust si sa miroase ca acasa.
Daca presaram Vegeta Cub de Legume peste preparate vom da un gust deosebit de delicios mancarii, petrecand astfel mai putin timp in bucatarie.
Vegeta Cub de Legume este potrivit si pentru vegetarieni.
Cubul de legume poate imbunatati aroma unor feluri de mancare (preparate cu orez, legume si carne, paste ).








Legumele adevarate si cele mai fine si naturale condimente asezoneaza carnea cu aroma perfecta . Si cel mai bun gust il da carnea de vita, care completeaza perfect orice fel de mancare preparata cu aceste cuburi .Vegeta cu gust de vita prepara diverse feluri de mancare delicioasa , la care le imbunatateste gustul.
Vegeta cu gust de vită a fost creat avand in vedere mancaruri cu carne.
Deci, fie ca este vorba de o friptura, de gulas sau de ociorba, Vegeta cu gust de vita este insotitorul perfect, ideal pentru carne de vita, manzat, miel,vanat, carne de porc sau orice alta carne.
Folositi cubul de vita Vegeta ca baza pentru prepararea diverselor feluri de mancare delicioase.
Cubul de vita poate imbunatati aroma unor feluri de mancare .

 Am pregatit o ciorba de fasole uscata cu tarhon:



Apoi o supa de curcan:




sau 



Am ales un  Piept de curcan cu ciuperci si lapte de nuca de cocos cu ganitura de rizotto cremos


Am mai facut Papricas din pui de casa cu galuste




Cu Vegeta Legume am facut  :

Ciorba de salata verde cu lapte batut(sana)





Si o Mancare de mazare cu oua ochiuri





V-ati gandit vreodata ca se poate prepara o supa din bere? Este o retete de provenienta elvetiana, diferita de supele normale, cu care suntem obisnuiti. Este perfecta insa pentru zilele racoroase de toamna. Aroma acesteia, unica iti va imbia simturile si iti va da energie. Este o supa aparte, cu un gust deosebit datorita ingredientelor principale si a cuburilor Vegeta cu gust de VITA . Un gust pe care nu il mai gasesti in alta parte si pe care il vei adora de la prima lingura !


Supa de bere





Varza a la Cluj in Crock Pot





Ciorba de burta rapida






Va recomand cu mare drag sa folositi toate cele trei feluri de cuburi Vegeta, cu un gust neasemuit !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.