As putea spune ca e un fel de quiche nepretentios, pe care de cele mai multe ori il fac cu ce gasesc prin frigider.
Avem NEVOIE de
- 800 g aluat foietaj
- 2 buc Camembert
- 300 ml smantana de gatit
- 2 oua
- 1 rosie
- 1 ceapa rosie
- 150 g bacon
- patrunjel verde
MOD de PREPARARE
Tocam marunt ceapa si rosia , iar baconul il taiem cubulete .
Prajim baconul in uleiul incins, apoi il scoatem pe un servetel absorbant.
Intr-un vas punem ceapa, rosia, baconul, puale, verdeata tocata si smantana si le amestecam bine.
Forma de tarta o tapetam cu aluatul de foietaj lasat la dezghetat.
Taiem si rolele de Camembert in cate 4 parti egale.
Asezam triunghiurile de Camembert pe marginea tavii si le acoperim cu colturile ramase de la aluatul de foietaj.
Rasturnam in locul ramas liber in tava compozitia pe care am facut-o cu smantana.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade , pina cand se rumeneste deasupra si daca miscam tava , mijlocul nu mai se misca.
Lasam tarta in forma sa se raceasca putin.
Apoi o feliem si servim cu un sos de iaurt sau asa simpla.
Sa aveti pofta mare !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu