vineri, 28 octombrie 2011

Pachetele surpriza

By In bucatarie la Sidy   Posted at  16:04   Preparate din carne de porc 4 comments

Reteta pentru aluat frantuzesc sta la baza multor preparate delicioase de patiserie si nu numai. Este caracterizat de o fragezime deosebita si este denumita gresit de unele persoane "foietaj".Acela este altceva...
Orice preparat din aluat frantuzesc este apreciat de catre gurmanzi mai ales pentru fragezime. Se foloseste la realizarea diferitelor preparate culinare: pateuri, placinte si alte minunatii....eu am facut niste pachetele surpriza.









Ingrediente:
1 kg aluat frantuzesc
12 felii cotlet de porc
12 felii cascaval
12 felii muschi tiganesc
12 felii branza topita
12 felii sunca Praga
12 rosii cherry
12 ciuperci
300 g mozzarella
1 ou

Mod de preparare:

Feliile de cotlet le prajim pe gratar pe ambele parti apoi le asezonam.
Aluatul frantuzesc se lasa cateva ore la temperatura camerei pentru a se decongela.Apoi il intindem uniform si pe jumatate din el aranjam bucatile de gratar.
Deasupra lor punem cate o felie de cascaval, apoi una de muschi tiganesc, o felie de branza topita si una de sunca.
Cu ajutorul unei pensule udam putin aluatul pe unde il vom taia.
Pe cealalta jumatate o punem deasupra celei cu gratarele, apasam cu degetele pe margini apoi taiem cu pintenul.
Asezam pachetelele intr-o tva cu hartie de copt , punem deasupra lor o ciupercuta, o felie de mozzarelle si o rosie cherry pe care le fixam cu ajutorul unei scobitori.
Dam aluatul cu ou batut si apoi bagam la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade pina se coace aluatul si se topeste mozzarella.
Servim pachetelele alaturi de pireu de cartofi si muraturi.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

4 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.