vineri, 20 ianuarie 2012

Stufat de porc scaldat in sampanie

By In bucatarie la Sidy   Posted at  15:57   Preparate din carne de porc 4 comments

Aceasta reteta de stufat am pregatit-o cu carne de porc , dar se poate pregati si cu carne de miel , vitel sau iepure. Este la fel de gustos si cu carne mai usor digerabila, cum este carnea de pui.








Ingrediente:
1 kg pulpa de porc
1 ceapa rosie mare
2 cepe verzi
1 rosie
1/2 ardei gras
400 g rosii taiate in conserva
usturoi praf
sare
piper
150 ml sampanie
2 linguri ulei
1 lingura untura
frunze patrunjel verde
400 g paste fainoase

Mod de preparare:
Curatam ceapa si o taiem solzisori, apoi o calim in putin ulei pina devine sticloasa.
Rosia si ardeiul le taiem marunt si le adaugam la ceapa ce se caleste.
Carnea o portionam felii.
Untura o topim intr-o cratita, adaugam feliile de carne si le prajim pe toate partile.
Le asezonam cu toate condimentele, adaugam ceapa calita si rasturnam sampania.Lasam sa fiarba la foc mic, acoperit.Daca mai trebuie mai adaugam sampanie.
Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam rosiile din conserva, apoi presaram patrunjel verde tocat.
Servim stufatul alaturi de pastele fainoase fierte.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

4 comentarii:

  1. Mama,mama ce buna trebuie sa fie;si cu sampanie...pentru dupa masa mai este??ca eu vreau si o portie de stufat si un pahar de sampanie
    pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Delicios!Banuiesc ca restul de sampanie se poate consuma ca atare:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca sunteti o doamna a bucatariei traditionale romanesti, mi-am permis sa va dedic un premiu pe care il gasiti pe blogul meu. Felicitari pentru preparatele minunate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lulu, dam o fuga sa gustam ? Poate a ramas si ceva sampanie... Felicitari pentru reteta, Sidy !

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.