In noaptea de Revelion este traditie sa mananci boabe...de struguri, icre, etc...
Cate boabe mananci, atatia bani vei avea in anul viitor.
Asa ca am cumparat niste icre rosii.
Todeauna icrele rosii ,da o tenta festiva meselor noastre!Sint de mare efect si imi place sa le am la tot felul de mese festive.Icrele imi plac, dar pestele mai putin...
Ingrediente:
6 felii de franzela ( bagheta)
70 g unt
50 g icre rosii
1/2 ceapa rosie
20 g masline negre fara samburi
2 felii lamaie
frunze partunjel verde
Mod de preparare:
Pregatim painea,o taiem patratele sau ii decupam miezul cu forme .
Dam bucatile la cuptor pana se usuca usor.
Le ungem cu unt, peste care vom pune cate un varf de cutit de icre rosii.
Taiem ceapa marunt si o presaram peste feliutele cu icre.
Ornam fiecare felie cu bucati de lamaie, masline feliate si frunze de patrunjel verde.
A fost aperitivul care s-a consumat primul... a disparut urgent din farfurii.
Pofta mare !
ce bune trebuie sa fie!Pupici
RăspundețiȘtergereVreau si eu... ca mi-e cam lene sa fac!...
RăspundețiȘtergereNu am mancat icre rosii,dar cred ca sunt bune.Arata bine.Te pup!
RăspundețiȘtergereBun, bun....Mai ai o portie?
RăspundețiȘtergereeu am adus icre de somon care sunt tot rosii;cu siguranta voi face si eu cateva tartine fara ocazie,doar asa sa-mi umplu timpul sa uit de alte probleme...
RăspundețiȘtergerete pup!