Puiul Shanghai este o reţetă traditional chinezească, simplu de realizat, iar rezultatul este un piept de pui învelit într-o crustă crocanta dar foarte gustoasa.
Merge bine alaturi de un sos de usturoi cu smantana sau cu iaurt si o salata verde.
Bineeee...stiu ! Veti spune ca sunt muuuuulte caloriii. Asa este , dar.....din cand in cand un rasfat, eu zic ca nu strica.
Ingrediente:
300 g muschiulet de pui
3 oua
100 g faina
50 g seminte susan
100 g pesmet
1 lingurita mustar
2-3 linguri sos de soia
piper proaspat macinat
ulei pentru prajit
Mod de preparare :
Batem bine ouale , amestecam sosul de soia cu mustarul si cu piperul , iar pesmetul il amestecam cu semintele de susan.
Muschiuletul de pui se da prin sosul de soia amestecat cu mustarul si piperul proaspat macinat si se lasa la rece in frigider 2 oresau cel mai bine de seara pina dimineata.
Se ia fiecare muschiulet si se da prin ou, pesmet si susan apoi se pune la prajit in uleiul incins; dupa ce se rumenesc, se scot si se pun pe un prosop de hartie pentru a scurge din ulei.
Servim pieptul de pui cu diferite sosuri si salate sau cu ce va place voua mai mult.
Pofta mare sa aveti !
Da-le incolo de calorii cind e vorba de asa o bunatate!
RăspundețiȘtergereMie mi-a cam trecut timpul dietelor.
Ce e scris in gene, aia mostenesti.
Cu toata stradania.
Sa ai zile pline si senine mereu.
Pup.
Kyra scumpa asa am spus si eu....doar nu mananc zilnic asa ceva !
RăspundețiȘtergereDesi mi-ar place.....
Te tzuc !
Super delicioas :D
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place !
ȘtergereOare ce se intimpla cu blogul tau....?
Mmm bune bune ...Seara frumoasa. Pup!
RăspundețiȘtergereRocsy draga sa sti ca uneori chiar merita sa te rasfeti ....
ȘtergereTe tzuc !
Ador fasiile astea si mai ales susanul! Sunt grozave! Pup draga Sidy!
RăspundețiȘtergereAsa-i ca nu te ingrasa daca mananci o data din ele ???
RăspundețiȘtergereTe tzuc Teo !
Daca nu ingrasa, vreau si eu :)
RăspundețiȘtergere