duminică, 6 ianuarie 2019

Aperitiv din castraveti cu crema de branza, ton si rosii cherry

By In bucatarie la Sidy   Posted at  14:09   Aperitive No comments


 O reteta delicioasa și aspectuoasa de aperitiv, numai buna pentru o masa de sarbatoare. Aceasta se prepara simplu, din ingrediente accesibile, fiind foarte aromata.
Pentru atunci cand aveți de preparat mai multe aperitive, acest aperitiv simplu, nu trebuie să lipsească dintre ele.
Cu putina indemanare veti reusi sa va uimiti oaspetii cu un aperitiv pe cinste. Dar sa nu uitati sa faceti aperitivul cu castravete verde, ultimul...daca sta mult , stiti bine ca se inmoaie castravetele !
M-am inspirat de aici. , un filmulet de pe You Tube.




Avem NEVOIE de 

 1 castravete fabio
125 g crema branza
1 conserva ton bucati
chips-uri
1 ceapa rosie mica
cateva rosii cherry
1/2 ardei gras rosu
marar verde
sabiute
sare
piper


 


Spalam bine castravetele, il stergem , apoi ii taiem capetele cu un cutit.In partea de jos taiem o fasie ca sa poata sta castravetele, sa nu se rastoarne, apoi cu o lingurita inlaturam mijlocul cu seminte.
Cu crema de branza cu verdeata umplem castravetele cat mai indesat.



Apoi taiem felii castravetele, cam de 1,5 cm.


Deasupra fiecarei felii de castravete umplut, asezam cate un chips.



Intr-un bol amestecam tonul, cu ceapa rosie tocata marunt si cu ardeiul colorat.



Din aceasta umplutura facem mingiute pe care le asezam cate una, pe chips.
Intr-o sabiuta tragem 1/2 de strugure(optional) si 1/2 rosie cherry, apoi introducem sabiuta  in mingiuta de ton, branza si castravete.



Asa-i ca este un aperitiv simpatic ?Va asigur ca este si gustos.


Pofta buna sa aveti !




Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.