O reteta usor de preparat, de efect, cu ingrediente ce pun in evidenta aperitivul.
Somonul si crema de branza se preteaza foarte bine atat pentru masa festiva cat si pentru o masa tip bufet, pentru comoditatea invitatilor.
O dată ajunse în farfurie ...dispar cât ai clipi.
Avem NEVOIE de
250 g crema branza
100 g somon afumat
1 legatura marar verde
zeama de lamaie
1 bagheta
sare
piper
MOD de PREPARARE
Intr-un blender sau robot de bucatarie cu lama in forma de S , punem somonul feliat marunt , crema de branza mararul tocat, zeama de lamaie si mixam pina obtinem o pasta. Asezonam.
Bagheta o taiem felii si o punem la prajit putin.
Ungem bagheta cu crema obtinuta si ornam cu verdeata, lamaie si fasii de somon, sau cum va place.
Simplu, usor de facut si rapid.
Pofta buna sa aveti !
0 comentarii: