marți, 16 noiembrie 2010

Prajitura in doua culori, de post

By In bucatarie la Sidy   Posted at  18:10   Prajituri 3 comments


Ingrediente :

o cana apa minerala
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 1/2 cana faina
2 linguri cacao
5-6 linguri gem
1 praf de copt
1 zahar vanilat
esesta de rom


Mod de preparare:

Primele 4 ingrediente le amesteci bine de tot cu mixerul si adaugi si praful de copt.
1/2 din compozitie o pui intr-o tava in care este hirtie de copt( daca n-ai , ungi tava cu margarina si o tapetezi cu faina)si o dai la cuptorul dinainte incalzit pina prinde deasupra o crusta.
In restul aluatului mai pui 2 linguri cu cacao cernuta, zaharul vanilat si esenta de rom.
Dupa ce s-a facut crusta , se pune gemul , intins pe toata foaia si apoi restul de aluat cu cacao. Deasupra se poate presara nuca de cocos sau ornamente colorate. Se da la cuptor pina se coace aluatul, se verifica cu o scobitoare daca este copt.
Pofta buna...!

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

3 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.