miercuri, 24 februarie 2010

Cartofi cu migdale

By Sidonia Toncean   Posted at  18:11   Mancaruri de post No comments










Ingrediente:
10 cartofi potriviti
100 g migdale
1 lamaie
70 g unt
sare

Mod de preparare: Cartofii se curata si se taie cuburi. Se pun la fiert in apa cu sare.
Migdalele se macina cu robotul pina ajung cam cat bobul de orez.Daca sunt crude se prajesc putin fara ulei pina isi schimba putin culoarea si se simte mirosul placut de migdale.
Se iau de pe foc si se adauga zeama de lamaie si untul. Se lasa un minut sa se prajeasca , pina apar bulele la unt.Se amesteca continuu.
Cartofi fierti se strecoara si asa fierbinti se adauga peste migdale si se amesteca bine.
Cartofi se pot servi asa simpli alaturi de o salata ca mancare de post sau se pot servi drept garnitura la carne...
Pofta mare !

PS. Liviu iti multumesc frumos pentru reteta...de data aceasta fara filmulet !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.