marți, 13 aprilie 2010

Pasca sarata

By In bucatarie la Sidy   Posted at  12:43   Aperitive No comments



INGREDIENTE :

Blat:

400 g faina
4 linguri ulei
2 oua
1 lingurita rasa sare
1 plic drojdie uscata-7g
250 ml lapte caldut

Umplutura:

600 g branza( eu am avut cas de oaie si branza de vaci)
4 oua
sare
piper
marar verde

2 galbenusuri
2 linguri lapte( pentru uns)










Mod de preparare:

Se face aluatul din toate ingredientele pentru blat , se framanta bine si se lasa la dospit pina isi dubleaza volumul.
Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.
Dupa ce aluatul a dospit,se rupe din el o bucata si se lasa deoparte.
O tava de tarta se unge cu unt si se tapeteaza cu faina apoi adaugam aluatul pe care il intepam din loc in loc cu furculita.Deasupra lui adaugam compozitia de branza.
Din aluatul ramas ( pus deoparte) facem doua ...snururi pe care le impletim in doua si le punem pe marginea tavii deasupra branzei.
Cele doua galbenusuri se amesteca bine cu laptele si se unde deasupra toata pasca.
Se da tava la cuptorul dinainte incalzit si se lasa sa se coaca bine pina se rumeneste frumos, deasupra.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.