miercuri, 2 iunie 2010

Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

By Sidonia Toncean   Posted at  16:49   Ciorbe No comments



Ingrediente:
1 bucata praz
2- 3 fire ceapa verde
4 catei usturoi
1 morcov mic
frunze patrunjel verde
1 lingurita ghimbir pudra
1 lingura amidon(optional)
200 ml smantana
50 g cascaval ras
zeama de la o lamaie
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.
Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri mici.
In doua linguri de ulei calim putin morcovul pina dezvolta o culoare portocalie, adaugam ceapa vrede si calim 1-2 minute si adaugam usturoiul si prazul.
Completam cu apa necesara  si asezonam.
Lasam sa fiarba bine legumele care vor fi gata in cam 15 minute.
Smantana o amestecam cu zeama de lamaie si un polonic de ciorba fierbinte. Sringem focul sub ciorba si adaugam amestecul de smantana.
La servit radeam deasupra cascaval si presaram patrunjel verde deasupra.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.