luni, 21 iunie 2010

Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

By Sidonia Toncean   Posted at  19:02   Preparate din carne de curcan 4 comments

Ingrediente:

700 g piept de curcan
2 rodii
1/2 pahar sirop de rodii sau de zmeura
1/2 pahar vin rosu
1 varf cutit scortisoara
frunze patrunjel verde(busuioc)
2 oua
100 g pesmet
100 g migdale macinate(optional)
1 pachet branza Ementaler
ulei
ardei gras colorat

Mod de preparare:

Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos.
Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de nailon . Asezam peste ele frunze de patrunjel( busuioc), felii de sunca, branza si felii de ardei gras colorat. Rulam fileurile strans in folie si le dam la rece 15 minute in frigider.
Apoi dam ruladele prin faina, ou batut bine si pesmet amestecat cu migdale macinate.Le prajim bine pe toate partile in baie de ulei apoi le lasam la scurs pe hartie absorbanta.
Ruladele taiate in doua le punem pe farfurie si le servim cu sosul de rodii alaturi si cu frunze verzi tocate marunt. Se poate servi cu garnitura de cartofi.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

4 comentarii:

  1. Ce bunatate ai facut tu aici!
    Mi-ai facut pofta, de salivez intr-una!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata extraordinar de bine rulourile !Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata atat de bine si trebuie sa fie asa de gustoase...mmmmmm

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare bine arata ruladele tale! Iau o bucata, recompensez cu un premiu si o leapsa.

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.