Ingrediente:
700 g piept de curcan
2 rodii
1/2 pahar sirop de rodii sau de zmeura
1/2 pahar vin rosu
1 varf cutit scortisoara
frunze patrunjel verde(busuioc)
2 oua
100 g pesmet
100 g migdale macinate(optional)
1 pachet branza Ementaler
ulei
ardei gras colorat
Mod de preparare:
Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos.
Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de nailon . Asezam peste ele frunze de patrunjel( busuioc), felii de sunca, branza si felii de ardei gras colorat. Rulam fileurile strans in folie si le dam la rece 15 minute in frigider.
Apoi dam ruladele prin faina, ou batut bine si pesmet amestecat cu migdale macinate.Le prajim bine pe toate partile in baie de ulei apoi le lasam la scurs pe hartie absorbanta.
Ruladele taiate in doua le punem pe farfurie si le servim cu sosul de rodii alaturi si cu frunze verzi tocate marunt. Se poate servi cu garnitura de cartofi.
Pofta mare !
Ce bunatate ai facut tu aici!
RăspundețiȘtergereMi-ai facut pofta, de salivez intr-una!
Arata extraordinar de bine rulourile !Felicitari !
RăspundețiȘtergereArata atat de bine si trebuie sa fie asa de gustoase...mmmmmm
RăspundețiȘtergereTare bine arata ruladele tale! Iau o bucata, recompensez cu un premiu si o leapsa.
RăspundețiȘtergere