Ingrediente:
1 borcan visine fara samburi
100 ml suc de visine
1/2 pachet praf budinca vanilie
1 pachetel zahar vanilat
150 ml smantana
Mod de preparare:
Visinele le punem in 3 l apa cu putina sare si le lasam sa dea in clocot.
Praful de budinca il amestecam cu sucul , zaharul vanilat si smantana, adaugand si un polonic din supa ce fierbe, apoi rasturnam compozitia peste visine.Lasam sa de-a 2-3 clocote si supa este gata.
Cine doreste mai poate adauga smantana cand serveste supa.
Pofta mare !
Uite ca mi-am amintit cum ii zicea bunica: chisalita. Dar nu avea budinca si nici smantana. Avea doar un sos alb cu faina si lapte. Cred ca a ta e si mai buna!
RăspundețiȘtergereMari....chisalita la noi e din...prune.Un fel de pasta de prune care se mananca cu rasol de carne.
RăspundețiȘtergere