marți, 31 august 2010

Budinca de taitei cu branza sarata

By Sidonia Toncean   Posted at  08:33   Paste 3 comments



Ingrediente:

400 g paste fainoase
300 g cas de oaie sau branza telemea
200 g sunca
5 oua
1 rosie
1 ardei gras
marar verde
condimente Barbeque
sare
piper
boia
menta proaspata




Mod de preparare:

Se fierb pastele conform retetei de pe punga .
Branza se rade, sunca se taie cubulete.
Ouale se bat bine de tot, rosia si ardeiul se taie si ele cubulete.
O tava se captuseste cu hartie de copt si se unge cu putin ulei.Se adauga pastele fierte, apoi branza, sunca, rosia si ardeiul, frunzele de menta, condimentele si mararul verde tocat.
Ouale batute bine se pun deasupra si se introduce tava la cuptor pina prinde putina crusta deasupra.
Se portioneaza si se serveste.
Daca doriti , la servit se poate adauga smantana sau kechup...

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

3 comentarii:

  1. M-am intors sa-ti spun ca ai doua premii pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-a mai ramas?Arata tare bine si daca are brinza in compozitie atunci este yammy.Te salut.te pup.

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.