joi, 5 august 2010

Papricas de pui cu galuste

By Sidonia Toncean   Posted at  08:24   Preparate din carne de pui 1 comment


Ingrediente:
Un pui transat
2 oua
3 linguri cu varf faina
ceapa
ardei gras( sau pasta)
patrunjel verde
smantana ( optional)
sare
piper

Mod de preparare:
Ceapa se taie splzisori si se caleste in putin ulei.Se adauga fasiile ( pasta) de ardei, piperul, bucatile mici de carne si sare.Se pune o cana cu apa si se acopera cu un capac sa fiarba.
Intre timp de fac galustele din doua oua batute bine faina , 2 linguri ulei si apa cit cuprinde ca sa iasa un aluat mai gros decit smantana.
Se pune apa cu sare la fiert si cind clocoteste se rup galustele cu o lingura.
Se lasa sa fiarba galustele apoi se lasa acoperite 10 minute sa se odihneasca.
Patrunjelul se toaca marunt si se pune peste tocanita de pui fiarta.
Pe farfurie se pun galustele strecurate si limpezite cu un jet de apa apoi carnea cu sos peste. Daca doriti se poate adauga smantana.

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.