duminică, 29 august 2010

Pulpe fripte condimentate ,cu mancarica de cartofi

By Sidonia Toncean   Posted at  14:35   Preparate din carne de pui No comments


 Ingrediente:

4-5 pulpe de pui fierte
cite un varf de cutit de:
                  -coriandru
                  - ghimbir
                  - turmenic
                  - piper
                  - boia
                  - usturoi granulat
2-3 cuisoare
100 ml vin alb
2 linguri untura
700 g cartofi
1 ceapa
100 ml smantana
2 linguri faina
2 linguri ulei
 patrunjel verde

Mod de preparare : 

Pulpele fierte se asezoneaza cu condimentele  si se pun intr-o craticioara in care adaugam vinul, cuisoarele si untura.Acoperim si lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti dupa care stingem focul.
Curatam cartofii si ceapa. Cartofii se taie cubulete si ceapa marunt. Intr-o cratita incingem uleiul si calim putin ceapa pina devine sticloasa. Adaugam  sare, piper si boia, cartofii si apa necesara cat sa acopere cartofii.
Cand cartofii sunt fierti, faina o amestecam cu smantana si putina apa sa se faca un sos pe care ul rasturnam peste cartofii ce fierb. Lasam sa dea cateva clocote , stingem focul si presaram apoi patrunjel verde tocat deasupra.
Friptura se serveste alaturi de mancarica de cartofi si o salata de ardei copti.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.